СЛИКЕ и легенде Кратке- кратке приче, 2015 - 2016.


(стални књижевно-уметнички конкурс )
...
...

Бранка ВрС+Miroslav Lukić Веома ме радује да вам се допада моја фотографија.....ја волим ово високо дрвеће тополе које расту овде где ја живим, у Шведској. у близини мога села је једно језеро и у близини тога језера су ове високе тополе.
Бранка  ВрС.
Кад сам их приви пут видела нисам могла веровати да је таква лепота и такво достојанство могуће и да се баш мени приказало. Од изненађења сам га загрлила, баш то стабло, а има их више, па и већих од овога "мога" и пошто је фотоапарат увек у мојој руци кад се шетам у природи, у загрљаjу сам га сликаала....или тај део који је камера видела!! То је било овог лета, често сам била на језеру и правила дивне слике, али ово дрвеће сам видела тог дана први пут...такви смо ми људи.....пролазимо поред лепоте a да је  не видимо....
                                                             Branka VrS
Бранкино шведско језеро
ЛеЗ 0005358  

КЛУБ З  расписује стални књижевно-уметнички конкурс уочи Светога Аранђела 2015. године за кратку – кратку причу ( инспирисану фотографијом).


Радови треба да буду достављени електронски, у прилогу – као отворени документ (Word), на електронску адресу  zavetine@verat.net . Дужина рукописа: до 2 странице . У изузетним случајевима, уредник може одлучити да прихвати и дуже рукописе (до 4 стр.)  Формат: фонт: Times New Roman; величина фонта: 12; размак између редова: Before: 0; After: 0; Line spacing: Single. 4. Параграфи: форматNormal; први ред: увучен аутоматски.... фотографије, оне се шаљу посебно... као електронске фотографије... - Прилоге, који стигну а нису припремљени по овом упутству нећу узимати у обзир. Око недоумица, погледајте упутство за припрему рукописа у дну ове локације.

Од приспелих радова, „Клуб З." ће објављивати недељно по једну одабрану причу на страници:  Друга, друкчија НЕ(ПРЕ)ПОЗНАТА СРБИЈА. СЛИКЕ и легенде Кратке- кратке приче.Аутори нам уз своју важећу електронску, шаљу обавезно  и тачну кућну адресу.Као и забелешку о себи, не дужу од једне уобичајене странице. И наравно – необјављене, непубликоване радове. - Причама које се посебно издвајају, доделићемо,  по књигу, из продукције «Заветина», као награду (штампана или дигитална издања). Најбоље приче, по мишљењу уредника, биће штампане током године у штампаном на папиру издању  књижевног часописа «ЗАВЕТИНЕ+»

Одабране приче објављујемо под пуним именом и презименом аутора!

...

ЛеЗ 0004171    

Нема коментара: