ДВА ПУТА ПОДВУЧЕНО

ДВА ПУТА ПОДВУЧЕНО
ЗАИСТА, ПУСТИТЕ ПТИЦУ ИЗ КАВЕЗА!

друкчија незнана (Србија)

друкчија незнана (Србија)
НЕЧИСТА СРБИЈА:трауматско искуство (титоизам)

Translate

ИЗВИЊЕЊЕ

На овом блогу смо уочили чињеницу да су на десетине препоручених видеа, или клипова, у међувремену постали недоступни, не нашом вољом. Због тога се извињавамо посетиоцима ове локације...По.Рт.Ал

СЛИКЕ и легенде Кратке- кратке приче, 2015 - 2016.


(стални књижевно-уметнички конкурс )
...
...

Бранка ВрС+Miroslav Lukić Веома ме радује да вам се допада моја фотографија.....ја волим ово високо дрвеће тополе које расту овде где ја живим, у Шведској. у близини мога села је једно језеро и у близини тога језера су ове високе тополе.
Бранка  ВрС.
Кад сам их приви пут видела нисам могла веровати да је таква лепота и такво достојанство могуће и да се баш мени приказало. Од изненађења сам га загрлила, баш то стабло, а има их више, па и већих од овога "мога" и пошто је фотоапарат увек у мојој руци кад се шетам у природи, у загрљаjу сам га сликаала....или тај део који је камера видела!! То је било овог лета, често сам била на језеру и правила дивне слике, али ово дрвеће сам видела тог дана први пут...такви смо ми људи.....пролазимо поред лепоте a да је  не видимо....
                                                             Branka VrS
Бранкино шведско језеро
ЛеЗ 0005358  

КЛУБ З  расписује стални књижевно-уметнички конкурс уочи Светога Аранђела 2015. године за кратку – кратку причу (инспирисану фотографијом).


Радови треба да буду достављени електронски, у прилогу – као отворени документ (Word), на електронску адресу  belatukadruz@gmail.com . Дужина рукописа: до 2 странице . У изузетним случајевима, уредник може одлучити да прихвати и дуже рукописе (до 4 стр.)  Формат: фонт: Times New Roman; величина фонта: 12; размак између редова: Before: 0; After: 0; Line spacing: Single. 4. Параграфи: форматNormal; први ред: увучен аутоматски.... фотографије, оне се шаљу посебно... као електронске фотографије... - Прилоге, који стигну а нису припремљени по овом упутству нећу узимати у обзир. Око недоумица, погледајте упутство за припрему рукописа у дну ове локације.

Од приспелих радова, „Клуб З." ће објављивати недељно по једну одабрану причу на страници:  Друга, друкчија НЕ(ПРЕ)ПОЗНАТА СРБИЈА. СЛИКЕ и легенде Кратке- кратке приче.Аутори нам уз своју важећу електронску, шаљу обавезно  и тачну кућну адресу.Као и забелешку о себи, не дужу од једне уобичајене странице. И наравно – необјављене, непубликоване радове. - Причама које се посебно издвајају, доделићемо,  по књигу, из продукције «Заветина», као награду (штампана или дигитална издања). Најбоље приче, по мишљењу уредника, биће штампане током године у штампаном на папиру издању  књижевног часописа «ЗАВЕТИНЕ+»

Одабране приче објављујемо под пуним именом и презименом аутора!

...

ЛеЗ 0004171    

Нема коментара:

НИЈЕ ДОСТУПАН...

Видео није доступан. Када преузимате одређене клипове и документарце са ЈУ ТУБА, и препоручујете их као посебне постове, увек постоји могућност, кроз време, да те препоручене ствари буду обрисане, цензурисане, из разних побуда; и зато са тим стварима треба бити опрезан. На По.Рт.Алу има пуно таквих ствари, на жалост, које су временом постале недоступне! Ivan Pernar razotkrio Pupovca pred Srbima u Beogradu i objasnio moć medi… ЛеЗ 0016639 ZAGREB U ŠOKU: Naučno potvrđeno da su Hrvati potomci Srba! ЛеЗ 0016640 ALBANCI U ŠOKU: Otkriveno ko je bio deda Hašima Tačija! Slavio je MITRO… ЛеЗ 0016641 Nešto krupno sprema se pred našim vratima - SAD, Rusija, Iran, Izrael ЛеЗ 0011216 SVAKI ALBANAC MORA DA POGLEDA OVAJ SNIMAK ЛеЗ 0011214 MASONI VRACAJU KOSOVO SRBIJI!!! ЛеЗ 0011213 RUSIJA I KINA USKORO VRACAJU KOSOVO SRBIJI… ЛеЗ 0011212 AMRICKI SPECIJALCI USLI NA KOSOVO! - Sta se to sprema na jugu Srbije ЛеЗ 0011210 SVI SRBI CE PONOVO ZIVETI U JEDNOJ DRZAVI… ЛеЗ 0011205 SOKANTNO: MASONI PRAVE NOVU KRALJEVINU SRBIJU?! ЛеЗ 0011205 MASONI USKORO PRAVE TRECU JUGOSLAVIJU ЛеЗ 0011203 AMERIČKI ŠPIJUNI HITNO EVAKUISANI iz Sirije nakon što je Tramp odao sve … ЛеЗ 0011194 BORIS TADIĆ OTKRIO nepoznate detalje oko Kosova - Đinđić i Koštunica su … ЛеЗ 0011193 NEVEROVATNA VEST KOD LAZANSKOG: IVO ANDRIC JE BOSNJACIMA SAM NANEO VISE … ЛеЗ 0011192 Jugoslav Petrusic na kosovu ЛеЗ 0011189 RUSIJA SPREMA MILORADA ULEMEKA "LEGIJU" ZA UPAD NA KOSOVO ЛеЗ 0011188 JEZIVO PROROČANSTVO MASONSKOG VOĐE - Čovek koji je predvideo dva svetska… ЛеЗ 0011178 ''BALKANSKI SKANDAL'' - POGLEDAJTE NOVE GRANICE U REGIONU! ЛеЗ 0011162 SUMNJIVA SMRT U LIBIJI : Ambasador bio sam u kolima! - PRE POGIBIJE TRAZ… Уторак, 16. мај 2017. ЛеЗ 0011161

Свим препорученим садржајима, По.Рт.Ал додаје редни број. Колико има таквих прилога, међу хиљадама других, који су у међувремену постали недоступни, обрисани, цензурисани? Више него што претпостављамо! (Уочи Божића 2020. Јужна Шведска...)

КЊИЖАРА ПИСАЦА

КЊИЖАРА ПИСАЦА
Планетарна, најбржа куповина књига и часописа : Дућан "ЗАВЕТИНЕ"