ДВА ПУТА ПОДВУЧЕНО

ДВА ПУТА ПОДВУЧЕНО
ЗАИСТА, ПУСТИТЕ ПТИЦУ ИЗ КАВЕЗА!

друкчија незнана (Србија)

друкчија незнана (Србија)
НЕЧИСТА СРБИЈА:трауматско искуство (титоизам)

Translate

ИЗВИЊЕЊЕ

На овом блогу смо уочили чињеницу да су на десетине препоручених видеа, или клипова, у међувремену постали недоступни, не нашом вољом. Због тога се извињавамо посетиоцима ове локације...По.Рт.Ал

среда, 19. октобар 2016.

У Сибиру постоји давно саграђена инсталација која уништава небеска тела која могу да угрозе Земљу...


Та инсталација изазвала је Тунгуску експлозију 1908, а задатак јој је да уништава комете и астероиде који налећу на нашу планету, каже професор Валериј Уваров
У Сибиру постоји давно саграђена инсталација која уништава небеска тела која могу да угрозе Земљу, а не зна се ко ју је саградио и поставио, изјавио је др Валериј Уваров са а Академије  наука и техничке и националне безбедности у Санкт Петербургу британском часопису специјализованом за НЛО.
Професор Уваров, шеф Одељења за истраживање НЛО, каже да нема сумње да нисмо сами у космосу и да је једно од основних питања којима се његови људи баве – какви су интереси ванземаљаца на Земљи. Зато његов тим сарађује са америчком НАСА.
У интервјуу Грејему Бирдсолу, уреднику британског часописа НЛО магазин, Уваров каже да се сада зна да је чувена Тунгуска експлозија 1908. заправо била уништење метеора пројектилом.
“Пројектил је испалила материјална инсталација. не знамо ко ју је конструисао, али саграђена је пре много, много времена и постављена у Сибиру, неколико стотина километара северно од Тунгузије. Могу да вам кажем да је наша истрага утврдила да се догодило више експлозија у Тунгуској. Ова инсталација је последњи пут уништила метеор 24-25. септембра прошле године. И Американци, који имају три базе, регистровали су ту експлозију”, прича он.

Југоисточно од те инсталације је чувено језеро Бајкал, изнад ње, на северу, је 100.000 километара тундри, где нема никога, наводи Уваров и додаје да постоји снажна веза између инсталације и такозване Планете Икс (Планет X).
“Знамо да су та планета и инсталација у Сибиру блиско повезани. Могу да кажем да та инсталација одржава ту планету у стабилној орбити. Кад би се та планета померила или променила орбиту, читав соларни систем би постао нестабилан. Ми на академији смо убеђени да је та планета настањена и да је та инсталација направљена да штити и њих и нас. Сигурно смо да се неће догодити ништа опасно. Имамо посла са технологијом много напреднијом од наше”, наводи руски научник.
“Наша истраживања показују да Земља поседује некакав пулс на фреквенцији која утиче на сва жива бића. Она се пре око 12.500 година поклапала са староегипатским календаром од 360 дана, али тада је требало да Земљу погоди астероид. Верујемо да је орбита Земље у то време вештачки померена мало даље од Сунца, па је фреквенца прешла на 365”, прича Уваров и додаје да се тада помислило да негде имамо пријатеље који пазе на нас.

Ти пријатељски настројени ванземаљци не дозвољавају да небеска тела као што су комете и астероиди униште земљу.
“А они који желе да поставе наоружање у свемир… Право да вам кажем, то боли све нас који учествујемо у овом пројекту. Ево, ми истражујемо ту инсталацију и друге ствари, физичке ствари, а ништа од тога нису направили Руси или Американци, него неко други, неко из свемира
. Жао нам је само кад помислимо шта би могло да се догоди ако поставе оружје у космос”, каже он.
Та инсталација има своју “електрану”, свој извор енергије, прича даље руски научник.
“Лоцирали смо га за време рата у бившој Југославији, кад смо први пут забележили повећано емитовање енергије. То нам је било невероватно, али сад знамо да ова инсталација реагује на друштвене немире и сукобе. Део наше истраге је и претраживање древних записа и архива, током којег смо дошли до текстова о Екутин Апос Аланхор. Зовемо их Аланхор, а стари су најмање 4.000 година. У њима је описана инсталација – и то у научним терминима – и све шта се тамо дешава. То је чудесно”, наводи Уваров, који је двапут посетио ту област.
“Први пут наши инструменти регистровали су високе нивое зрачења. Било је прилично опасно. Неколико локалних становника из оближње области зна за инсталацију, наравно, и описали су нам је. Све смо уцртали на мапу. Али ти људи, њихове породице, животиње, сви обољевају услед радијације”, прича научник.
У протеклих шест година пажљиво се прати ниво зрачења у тој области, коју су, у међувремену, сви напустили. Уваров каже да се то догодило и два месеца пре Тунгуске експлозије. Изгледа да се зрачење појачало зато што се инсталација спремала за одбрану од астероида.
Зрачење омета истраживање на терену, али професор Уваров каже да је у припреми велика експедиција, у којој могу да учествују и међународни стручњаци, али искључиво одговорни и посвећени људи.

Нема коментара:

НИЈЕ ДОСТУПАН...

Видео није доступан. Када преузимате одређене клипове и документарце са ЈУ ТУБА, и препоручујете их као посебне постове, увек постоји могућност, кроз време, да те препоручене ствари буду обрисане, цензурисане, из разних побуда; и зато са тим стварима треба бити опрезан. На По.Рт.Алу има пуно таквих ствари, на жалост, које су временом постале недоступне! Ivan Pernar razotkrio Pupovca pred Srbima u Beogradu i objasnio moć medi… ЛеЗ 0016639 ZAGREB U ŠOKU: Naučno potvrđeno da su Hrvati potomci Srba! ЛеЗ 0016640 ALBANCI U ŠOKU: Otkriveno ko je bio deda Hašima Tačija! Slavio je MITRO… ЛеЗ 0016641 Nešto krupno sprema se pred našim vratima - SAD, Rusija, Iran, Izrael ЛеЗ 0011216 SVAKI ALBANAC MORA DA POGLEDA OVAJ SNIMAK ЛеЗ 0011214 MASONI VRACAJU KOSOVO SRBIJI!!! ЛеЗ 0011213 RUSIJA I KINA USKORO VRACAJU KOSOVO SRBIJI… ЛеЗ 0011212 AMRICKI SPECIJALCI USLI NA KOSOVO! - Sta se to sprema na jugu Srbije ЛеЗ 0011210 SVI SRBI CE PONOVO ZIVETI U JEDNOJ DRZAVI… ЛеЗ 0011205 SOKANTNO: MASONI PRAVE NOVU KRALJEVINU SRBIJU?! ЛеЗ 0011205 MASONI USKORO PRAVE TRECU JUGOSLAVIJU ЛеЗ 0011203 AMERIČKI ŠPIJUNI HITNO EVAKUISANI iz Sirije nakon što je Tramp odao sve … ЛеЗ 0011194 BORIS TADIĆ OTKRIO nepoznate detalje oko Kosova - Đinđić i Koštunica su … ЛеЗ 0011193 NEVEROVATNA VEST KOD LAZANSKOG: IVO ANDRIC JE BOSNJACIMA SAM NANEO VISE … ЛеЗ 0011192 Jugoslav Petrusic na kosovu ЛеЗ 0011189 RUSIJA SPREMA MILORADA ULEMEKA "LEGIJU" ZA UPAD NA KOSOVO ЛеЗ 0011188 JEZIVO PROROČANSTVO MASONSKOG VOĐE - Čovek koji je predvideo dva svetska… ЛеЗ 0011178 ''BALKANSKI SKANDAL'' - POGLEDAJTE NOVE GRANICE U REGIONU! ЛеЗ 0011162 SUMNJIVA SMRT U LIBIJI : Ambasador bio sam u kolima! - PRE POGIBIJE TRAZ… Уторак, 16. мај 2017. ЛеЗ 0011161

Свим препорученим садржајима, По.Рт.Ал додаје редни број. Колико има таквих прилога, међу хиљадама других, који су у међувремену постали недоступни, обрисани, цензурисани? Више него што претпостављамо! (Уочи Божића 2020. Јужна Шведска...)

КЊИЖАРА ПИСАЦА

КЊИЖАРА ПИСАЦА
Планетарна, најбржа куповина књига и часописа : Дућан "ЗАВЕТИНЕ"